À la carte

Förrätter.

Vitlöksfrästa räkor eller champinjoner på rostat bröd.  85:-

 

 Varmrätter

Halstrad fjällröding med kokt potatis och dill-/rödlökssås. 155:-

Lättpanerad spättafilé med kokt potatis och remoulad. 135:-/90:-

Kycklingfilé med pilaffris och ajvarsås. 145:-

Fläskfilé med potatisgratäng och bearnaisesås. 155:-

Krogens högrevsburgare med pommes, ost, bacon och goda tillbehör. 150:-/90:-

Hängmörad ryggbiff med klyftpotatis och pepparsås. 225:-

Krogens köttbullar i gräddsås. 135:-/90:-

Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås. 135:-/90:-

Endast salladsbuffé inklusive bröd och smör. 70:-

Pommestallrik med vitlöksdipp 45:-

Vegetariskt:

Halloumiburgare med pommes. 135:-

Veckans vegetariska. (fråga kocken) 95:-


Desserter:

Pavlova, 55:-

Krämig brieost toppad med skogens guld. 65:-

Vaniljglass och chokladsås, 45:-


Drycker:

Läsk, mineralvatten, lättöl, 25:-

Alkoholfri öl,  35:-

Alkoholfritt vin, 35:-

Cider, rose, päron mfl, 65:-

Krusovice fatöl, 70:-

Gränges 50cl, 70:-

 IPA, Pale Ale, Stout 33cl mfl, 75:-

Santoro, Rosso Salento, glas/flaska, 70:-/260:-

Santoro, Bianco Salento, glas/flaska, 70:-/260:-