Förrätter.
Vitlöksfrästa räkor eller champinjoner på rostat bröd. 85:-
Varmrätter
Halstrad fjällröding med kokt potatis och dill-/rödlökssås. 155:-
Lättpanerad spättafilé med kokt potatis och remoulad. 135:-/90:-
Kycklingfilé med pilaffris och ajvarsås. 145:-
Fläskfilé med potatisgratäng och bearnaisesås. 155:-
Krogens högrevsburgare med pommes, ost, bacon och goda tillbehör. 150:-/90:-
Hängmörad ryggbiff med klyftpotatis och pepparsås. 225:-
Krogens köttbullar i gräddsås. 135:-/90:-
Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås. 135:-/90:-
Endast salladsbuffé inklusive bröd och smör. 70:-
Pommestallrik med vitlöksdipp 45:-
Vegetariskt:
Halloumiburgare med pommes. 135:-
Veckans vegetariska. (fråga kocken) 95:-
Desserter:
Pavlova, 55:-
Krämig brieost toppad med skogens guld. 65:-
Vaniljglass och chokladsås, 45:-
Drycker:
Läsk, mineralvatten, lättöl, 25:-
Alkoholfri öl, 35:-
Alkoholfritt vin, 35:-
Cider, rose, päron mfl, 65:-
Krusovice fatöl, 70:-
Gränges 50cl, 70:-
IPA, Pale Ale, Stout 33cl mfl, 75:-
Santoro, Rosso Salento, glas/flaska, 70:-/260:-
Santoro, Bianco Salento, glas/flaska, 70:-/260:-