à la carte meny

Förrätter:

Gazpacho med serranochips och örtkrutonger, 85:-

Matjestartar på kavring, 85:-


Varmrätter:

Lättpanerad spättafilé med kokt färskpotatis och dill-/gräslökssås, 125:-

Halstrad fjällröding med kokt potatis och romhollandaise, 155:-

Veckans vegetariska, 125:-

Ugnsbakad karré med brynt färskpotatis och löksky, 125:-

Konfiterad majskycklingklubba med rostade grönsaker och myntayoghurt, 155:-

Långbakad högrev med friterad rotselleri och tryffelemulsion, 165:-

Hickorymarinerade kamben med Idahoepotatis, BBQ-sås och vitlökssås, 145:-

Krogens burgare i smörstekt surdegsbröd med dressing, ost, bacon och tysk potatissallad, 145:-


Barnmeny:

Kycklingspett med klyftpotatis och vitlökssås, 85:-

Krogens köttbullar med potatismos och lingonsylt, 85:-

Lättpanerad spättafilé med pommes och remouladsås, 85:-

Burgare med goda tillbehör och pommes, 85:-


Desserter:

Veckans paj med vaniljsås, 55:-

Chokladfudgekaka med vispgrädde och färska bär, 55:-

Glassring med marängtoppar och chokladsås, 45:-


Drycker:

Läsk, mineralvatten, lättöl, 25:-

Alkoholfri öl,  35:-

Alkoholfritt vin, 45:-

Cider, rose, päron mfl, 60:-

Krusovice fatöl, 60:-

Gränges 50cl, 60:-

Wisby: IPA, Pale Ale, Stout 33cl mfl, 68:-

Tocornal, Cabernet Sauvignon, glas/flaska, 65:-/240:-

Tocornal, Sauvignon Blanc, glas/flaska, 65:-/240:-